Броколли байцаа /Хятад/

Хадгалах хугацаа:

1 ш

Лууван

Хадгалах хугацаа:

1 кг

Монгол Сүүтэй Цай /Алтай

Ач холбогдол: 

Энэхүү цайнд орсон суль, сульхар нь уураг, тослог ихтэй, амин хүчлүүд агуулдагаас гадна цус төлжүүлж, ядаргаа тайлна. мөн элэгний үйл ажиллагаа сайжруулна. 

Хэрэглэх заавар: 

Уутыг задалж цайны хийцийг аяганд хийн дээрээс нь 200 мл буцалсан ус хийж сайтар хутган хэрэглэнэ. 

Хадгалах хугацаа: Хуурай сэрүүн нөхцөлд 12 сар

10 ш

Отгон тэнгэрийн арц

Байгалийн арц ариутгах чанартай бүтээгдэхүүн

Хадгалах хугацаа:

40 гр

Сонгино

Хадгалах хугацаа:

1 кг

Сулийн гурил

Ач холбогдол:

Сулийн гурил нь хаван буулгах, суулгалтыг зогсоох, цус төлжүүлж ядаргаа тайлах, нойргүйдлийн үед хэрэглэх өндөр ач холбогдолтой. 

Хэрэглэх заавар: 

Хоол цайнд бага багаар хольж хэрэглэхээс гадна шар тосонд багсарч амталж хэрэглэнэ. 

 

Хадгалах хугацаа: Хуурай сэрүүн нөхцөлд 12 сар

300 гр

Сульхарын гурил

Ач холбогдол:

Сульхар нь элсэрхэг хөрсөнд ургадаг зэрлэг амууны төрлийн хүнсний ургамал. Чихрийн шижин, цөс хөөх, ядарч сульдах, элэгний өөхөн нэвчилт сааруулах болон түрүү булчирхай, цистит өвчнийг илааршуулахад тустай. Мөн дархлаа дэмжинэ. 

Хэрэглэх заавар:

100гр буцалсан усанд хоолны халбагаар хийж сайтар хутгаж ууна. мөн шөлтэй хоол, цайнд бага тунгаар самарч хэрэглэхээс гадна шар тосонд багсарч амталж иднэ. 

Хадгалах хугацаа: Хуурай сэрүүн нөхцөлд 12 сар

200 гр

Сүүн ааруул

Уламжлалт аргаар боловсруулсан сүүн ааруул 

Хадгалах хугацаа: 0+4 хэмд 3 сар

550 гр

Төмс

Хадгалах хугацаа:

1 кг

Улаан чавга /цагаан гааны ханд

Ач холбогдол: 

Хандыг тогтмол хэрэглэснээр ханиад томуу, ядаргаа тайлах, нойр хулжих, хавагнах, шээс гадагшлуулах, төмрийн дутагдлын цус багадалтаас урьдчилан сэргийлэх үйлчилгээтэй. 

Хэрэглэх заавар:

Тусгай материалаар савлагдсан тул халуун усанд халаж эсвэл хүйтнээр нь шууд хэрэглэж болно. 

Хадгалах хугацаа: Харанхуй сэрүүн нөхцөлд 12 сар

10 ш

Хар манжингийн цай

Ач холбогдол: 

Бамбайн дааврыг тэнцвэржүүлэх, цээжний хэржигнүүрийг намжааж амьсгалын замыг цэвэрлэнэ. мөн элэгний үйл ажиллагааг идэвхижүүлснээр шүүлтийг сайжруулж цусан дахь холестириныг бууруулж зүрхний шигдээсээр өвчлөх эрсдлийг бууруулна. 

Хэрэглэх заавар: 

1 уут цайг нэг аяга буцалсан усанд 10-15 минут хандалж хэрэглэнэ. хандлахад өнгө хувирахгүй, газрын үнэр үнэртэнэ. 

АНХААРУУЛГА: 

Жирэмсэн болон хөхүүл эмэгтэйчүүд, мөн архаг хуучтай хүмүүс эмчийн заавраар хэрэглэнэ үү. 

 

Хадгалах хугацаа: Хуурай сэрүүн нөхцөлд 12 сар

20 ш

Хар сармисны ханд

Ач холбогдол: 

Хорт хавдраас сэргийлэх, өөх тостой хоол ихээр хэрэглэдэг хүмүүс судас зөөлрүүлэн хатуурахаас сэргийлж цус шингэлэх, ядаргаа тайлах, вирус устгах, хөгшрөлтийн эсрэг өндөр үйлчилгээтэйгээс гадна зүрх судасны өвчнөөс урьдчилан сэргийлэх, бэлгийн сулрал, чалх сайжруулах зэрэг олон төрлийн эмгэгүүдэд тустай. 

Хэрэглэх заавар: 

Тусгай материалд савлагдсан тул халуун усанд халааж, эсвэл хүйтнээр нь хэрэглэж болно. онгойлгосноос хойш шууд хэрэглэнэ. 

 

Хадгалах хугацаа: Сэрүүн орчинд 12 сар

10 ш

Хатаасан бууцай

Хатаасан бууцай нь өөрийн амт чанар, өнгө үзэмжээ удаан хадгалдаг чанартай. 

Хэрэглэх заавар 

Бүх төрлийн хоолонд гаргахаас 3-5 минутийн өмнө хийж хэрэглэнэ. 

 

 

Хадгалах хугацаа: Хуурай, сэрүүн нөхцөлд 24 сар хадгална.

50 гр

Хорхой ааруул

Уламжлалт аргаар боловсруулсан цагаан ааруул 

Хадгалах хугацаа:

550 гр

Хээтэй ааруул

Уламжлалт аргаар боловсруулж чамин хийцэй хээгээр чимэглэсэн. 

Хадгалах хугацаа: 0+4 хэмд 3 сар

550 гр

Хүрэн Манжин /Жаргалант/

Хадгалах хугацаа:

1 кг

Чипсэн ааруул

Уламжлалт аргаар боловсруулж Чимс хэлбэрт оруулсан. 

Хадгалах хугацаа:

550 гр

Ээзгий

Уламжлалт аргаар боловсруулсан ээзгий 

Хадгалах хугацаа: 0+4 хэмд 3 сар

550 гр

Амтат чинжүү /Хятад улаан, ногоон/ Түр хугацаанд гарахгүй

Хадгалах хугацаа:

500 гр

2850 ₮