Гараар татсан хонины мах Түр хугацаанд гарахгүй

Гараар татсан хонины мах 

Хадгалах хугацаа: -10-15 хэмд 180 хоног

500 гр

4076 ₮

Хонины жижиглэсэн хавирга Түр хугацаанд гарахгүй

Үйлдвэрийн аргаар жижиглэж хөрөөдсөн хонины хавиргыг вакумжуулсан савлаж хэрэглэхэд хялбаршуулсан. 

Хадгалах хугацаа: -5 хэмд 180 хоног

500 гр

3088 ₮

Хонины зорсон мах Түр хугацаанд гарахгүй

Хонины махыг зорж хэрэглэхэд хялбаршуулаж савласан 

Хадгалах хугацаа: -10-15 хэмд 180 хоног

500 гр

4076 ₮

Үхрийн зорсон мах Түр хугацаанд гарахгүй

Үхрийн зорж бэлдсэн мах, хоолонд шууд хэрчихгүйгээр хэрэглэж болно. 

Хадгалах хугацаа: -10-15 хэмд 180 хоног

500 гр

5558 ₮